Munkám során használt termékek

Az oldalon található termékeket nem értékesítem, így azok beszerzésében nem tudok segíteni. CSAK a saját munkáimhoz szükséges termékek listáját tüntettem fel, hogy leendő ügyfeleim döntését megkönnyítsem.

Artleit PW-480 Vizes lakk 5L

Termékleírás

Poliuretán gyanta alapú víz diszperziós parkettalakk. Optimális – jó minőségű és környezetbarát – védelmet nyújt parketták és egyéb fapadlók számára nagy igénybevételű helyiségekben. Elérhető: fényes, selyemfényű, matt változatban

ELŐNYÖK

 • Nmp-mentes, egykomponensű lakk
 • Sportpályák felületkezelésére alkalmas (pm-120 használata ajánlott)
 • Egyszerű alkalmazás henger segítségével
 • Nagy igénybevételű padlókhoz / létesítményekhez
 • Minimális negatív hatás a faanyagra

Artelit SB-870 Parkettaragasztó 24Kg

Termékleírás

SZINTETIKUS PARKETTARAGASZTÓ SB-870

Kiváló minőségű, felhasználásra kész, könnyen használható ragasztó, mely hagyományos, lamella, készparketta, ipari, mozaikparketta, fapadlók – beleértve az OSB lapokat – ragasztására ajánlott a legtöbb építési felülethez, mint például a beton, cement és anhidrit esztrich, valamint fafelületek. Egzóta fákhoz nem használható!

ELŐNYÖK

 • Magas kezdeti tapadás jellemzi
 • Egyszerű felhasználás
 • Nagy torziós szilárdság
 • Kiválóan ellenáll öregedésnek és nedvességnek
 • Víztől mentes
 • Padlófűtéses rendszereknél is alkalmazható
 • Gyors és egyszerű alkalmazás

AV 50 Aqua Egzóta fa záróalapozó 5L

Termékleírás

Az AV 50 Aqua Egzóta fa záróalapozó egy vizes bázisú, oldószerszegény speciális alapozó záró hatással a fa belső anyagtartalmának megfelelő lezárásához. Nagyon kiadós alapozó, mely mélyen behatol a fába és egy ideális felületet képez, mely valamennyi Murexin vizes parkettalakkal átdolgozható. Vizes bázisú parkettalakkok alapozásához beltérben.
Különösen ajánlott a viasszal és olajjal kezelt problémás padlóknál, vagy a magas gyantatartalmú fáknál, melyek negatívan befolyásolhatják a végső bevonatot. A fa természetes színének és erezetének a hangsúlyozására. Alkalmazható a szokásos parkettapadlókhoz, valamint a problémás padlókhoz mint pl. ipari parkettákhoz és lengőpadlókhoz is.

 • maximális biztonság
 • záró hatás
 • gyors száradás
 • NMP és NEP mentes

AV 30 Aqua gél 5Kg

Termékleírás

Gyorsan száradó, zselés állagú közbenső réteg, kiváló kitöltőképességgel. Átdolgozható minden MUREXIN vizes bázisú lakkal.
Csak beltérben alkalmazható mint közbenső réteg vizes bázisú lakkokhoz. Alkalmas padlófűtéshez. Alapozóként történő felhasználásnál foltosodás veszélye lehetséges. Nem használható alapozóként egzóta fáknál.

 • gyorsan szárad
 • jó kitöltő
 • gélszerű közbenső réteg

A Mapei Keralastic kétkomponensű poliuretán ragasztó,

mely a fokozott igénybevételű burkolatokhoz használható, kül -és beltérben egyaránt. A reaktív műgyanta ragasztó megfelelő, folytonos rétegként történő felhordása esetén teljes vízzárást biztosít.

Előnyei: Egykomponensű, felhasználásra kész. Nem kell edzőt hozzákeverni. A fel nem használt termék, helyes tárolásnál, további felhasználásra alkalmas. Hipoallergén, ezért az epoxypoliuretán termékekre allergiás burkolók is használhatják. Könnyen felhordható alacsony hőmérsékleten is. 20-30 %-kal kiadósabb, mint a hagyományos kétkomponensű ragasztók, mert alacsony viszkozitása miatt jól teríthető fogazott simítóval. Kitűnő helyzettartás jellemzi, még nyáron, magas hőmérséklet esetén is. A lécek könnyen igazíthatók. A ragasztó tágulása csak nagyon kis mértékű, nem módosítja a lerakott parketta sík felületét. Nem tartalmaz oldószereket, vagy olyan vegyületeket, amelyek zavaró szagokat bocsátanának ki. Hangelnyelő: elasztikus réteget képez, csökkenti a lépészajt.

Alkalmazása: kerámia burkolólapokhoz – természetes kőlapokhoz – műkő burkolólapokhoz – mozaikok ragasztásához – bármely megszokott bel- és kültéri padló- és faltípushoz – CK-lap, fém-, fa-, PVC, gumi-, és linóleum felületekhez – különösen ajánlott olyan burkolatok ragasztásához, amelyek víz hatására megváltoztatják méretüket és elmozdulhatnak.

A Flow egy kétkomponensű vízbázisú 100% poliuretán lakk

kifejezetten a nagy terhelésnek kitett intézményi vagy otthoni környezetben lévő fapadlók felületkezelésére. Alkalmas lakkozatlan gyári parafapadlók bevonására. Az oldószertartalma mindössze 4%, de a Flow így is rendelkezik az oldószer alapú felületkezelő anyagok minden jó tulajdonságával, de hátrányai nélkül. A Flow nem okoz semmilyen sárga elszíneződést és megőrzi a fa természetes színét. A kitűnő terülés megkönnyíti az alkalmazását, és a Gel-lel együtt használva a padló egy nap alatt elkészül.

Kétkomponenesű vízbázisú poliuretán felületkezelő anyag – Mindössze 4% oldószert tartalmaz. – Kiváló kémiai ellenállás, autószalonokban is lehet használni – Kitűnő terülés – Nincs sárga elszíneződés – Rendelkezésre áll fényes és selyemfényű változatban is. – Megfelel a DIN 18032 szabványnak (tapadási együttható) – Megfelel az ÖNORM C 2354 C-kategóriás szabványnak (ellenállás nagyon kemény terhelés esetén).

A Traffic

1999-ben jelent meg a piacon és óriási sikert aratott. Rendkívül jól ellenáll az igénybevételnek, kifejezetten kereskedelmi egységek vagy más nagy forgalmú területek számára fejlesztették ki. A Traffic egyedülállóan matt felületű, természetes megjelenésű, „láthatatlan védelemmel”. Olajjal kezelt padló benyomását kelti, de – az olajjal szemben – évekig gyakorlatilag karbantartásmentes védelmet biztosít.

A Traffic egy kétkomponensű vízbázisú 100% poliuretán lakk, melyet olyan intézményi környezetben lévő fapadlók felületkezelésére fejlesztettek ki, amely igen nagy igénybevételnek van kitéve. Alkalmas lakkozatlan gyári parafapadlók bevonására. A Traffic matt egy tisztán természetes megjelenést biztosít, „láthatatlan védelmet” és olajozott padló kinézetét nyújtva. Az olajjal ellentétben ugyanakkor gyakorlatilag évekig karbantartást nem igénylő védelmet nyújt. A Traffic selyemfényű valamivel fényesebb, de a matt verzió minden tulajdonságával bír.

Kevesebb mint 10% oldószert tartalmaz – Kiváló kémiai és karcolással szembeni ellenállás – Magas fokú ellenállás cipősaroknyomokkal szemben – Nincs sárga elszíneződés – Megfelel a DIN 18032 és a BS 7044:1990 szabványnak (tapadási együttható) – Megfelel az ÖNORM C 2354 C-kategóriás szabványnak (ellenállás nagyon kemény terhelés esetén)

A Bona Mega

1995-ben került a piacra és megjelenésével forradalmasította a fapadlók kezelésének világát a vízbázisú összetételével keresztkötés technológiájának köszönhetően. Manapság a Bona Mega továbbra is rendkívül keresett termék a piacon,
minthogy a kötés a levegő oxigéntartalmával kölcsönhatásban történik. A Mega kopásállósága megfelel egy kétkomponensű felületkezelő anyagénak. Tűzállósága az EN 13501-1:2004. szabvány szerint B(fl)-s1 kategóriának felel meg.

A növényi olajokat – azaz megújuló erőforrást- tartalmazó Bona Mega a jövő generációi részére egy ideális választás. Az egyedülálló Bona Mega-nak köszönhetően 8 millió kg szén-dioxid kibocsátás takarítottunk meg. A termékcsalád most egy újabb termékkel a Bona Mega extra matt (mélymatt) változattal bővült, amely a tisztán átlátszó, natúr fahatást biztosítja.

A Bona Gel

olyan alapozó bevonat, amely alkalmas spatulyával történő felhordáshoz normál igénybevételnek kitett padlókra. Könnyen felhordható és nagyon gyorsan szárad. Ennek köszönhetően a padló egy nap alatt kezelhető és átadható.

A Bona Gel rétegek között is használható alapozó, amely eltávolítja a finom port és feltölti a kisebb karcolásokat. A jó karcfeltöltési képesség javítja a padló megjelenését.

Vízbázisú PU/akrilát co-polymer – Bármely Bona fedőlakkal használható – Gyors rendszert tesz lehetővé – Testes megjelenést kölcsönöz a felületnek – Hézagkitöltés – Minimalizálja az oldalélek összetapadásának lehetőségét – Normális esetben nincs szükség köztescsiszolásra.

A Bona Prime Classic

olyan sárgulásmentes felületkezelést biztosító vízbázisú alapozólakk, amely minimálisan színezi a fát és megtartja annak természetes árnyalatát.

Rendkívül elasztikus. Különösen alkalmas nagy mozgással rendelkező padlókhoz, mint például bütüpadlókhoz, puha deszkapadlókhoz, padlófűtéses kemény fapadlókhoz.

A Bona Prime Intense

olyan vízbázisú alapozólakk, amely közepesen élénkíti/tüzesíti a faanyag színeit.

A Bona Prime Intense hosszú nyitott idővel és rendkívül jó terülőképességgel rendelkezik, amelynek következtében csökken az egyenetlen elszíneződés kockázata. A tisztán poliuretán diszperzión alapuló eljárásnak köszönhetően erős és könnyen csiszolható.

Érdekeinket figyelembe véve rugalmasan alkalmazkodott a korábbra hozott kezdési időponthoz. Kiváló minőségű munkát végzett mindannyiunk megelégedésére. Hasznos tanácsokkal látott el a parketta használtba vételével és kezelésével kapcsolatban.Korrekt és megbízható, mindenkinek ajánlani tudom.

László Szabó

Köszönet Tamás munkájanak. Szépen és precizen dolgozik. Két szoba halszalkába lerakott összesen 27 m2 es bagyon megkopott parketta felületett kellett felcsiszolni és lakkozni. Ez inkább restaurálás volt. Köszönet a szép munkáért. Mindenkinek ajánlom. Mestere a szakmájának.

István Kocsis

Tamás tartotta magát a megbeszéltekhez, gyors és szép munkát végzett. Gyönyörűen felújította a régi parkettánkat, rá sem lehet ismerni.

Balázs és Fruzsi

Köszönöm a munkát, gyönyörű lett! 😊 Ráfért a parkettára a csiszolás 40 év után... Csak ajánlani tudom a Parketta Szakikat!

Krisztina Vleskó

Köszönöm szépen Tamás munkáját, szépen, precízen és gyorsan végzete el a Rá bízott feladatot. Csak ajánlani tudom mindenkinek

Lajos Sóti

Profi szakember. Tiszta pontos munka. Korrekt ár. A család álla leesett a végeredménytől! Mindenkinek jó szívvel ajánlom!!!!

Hajtó Tamás

Köszönöm a parketta csodálatos lett! Teljesen más így a lakás! Még alig pakoltam ki a szobából annyira féltem. 
Mariann, Zászlós utca Zugló

A megbeszélt időben érkeztek. Gyors precíz munkát végeztek. Ajánlani tudom.

Maximálisan meg vagyok elégedve a munkával Tamással és a kollégájával egyaránt. Ami külön tetszett, hogy gyorsan reagált a megkeresésre és figyelembe vette a speciális igényeket is. Csak ajánlani tudom.

Lakatos András

Megbízható, precíz és igényes a munkája iránt. A költözés miatt, minket sürgetett az idő és ezt is rugalmasan kezelte. 5csillag!

Zsófia Babka

Gyorsan válaszolt az ajánlatkérésre, hamar kijött felmérni a munkát. Amikorra mondta, hogy jön jött is, megbízható, pontos.
A munkát szépen elvégezte, normális áron, maximális rugalmassággal.
Csak ajánlani tudom!

Gyors, precíz, szakszerű munkavégzés. A fiúk értik a dolgukat!

Kovács Gergely