Ajánlatkérés csatolmánnyal: parketta felmérés kép segítségével

A következő űrlap kitöltésével az ajánlatkérés kiegészíthető 10 képpel a parketta jelenlegi állapotáról. Ebből csak első kötelező mező. Ha megfelelő minőségűek a képek, azaz a parketta állapota felmérhető a segítségükkel, akkor nincs szükség helyszíni felmérésre, DE sok esetben ennek ellenére is szükség van a parketta megtekintésére.

  MILYEN PARKETTA KÉPET LEHET FELTÖLTENI?

  1) A kép mérete maximum 1MB lehet
  2) Feltölthető képformátumok: jpg, jpeg, png, gif
  3) Javasolt képformátum: jpg
  4) Egy kép feltöltése kötelező, ha nem szeretne, akkor kattints a következő linkre: hagyományos ajánlatkérésre.

  1. kép

  2. kép

  3. kép

  4. kép

  5. kép

  6. kép

  7. kép

  8. kép

  9. kép

  10. kép

  MEGJEGYZÉS

  Az ajánlatadáshoz minden plusz információ hasznos lehet pl. Milyen dátumok jöhetnek szóba? A képen nem látszik, DE beázott a parketta. stb.


  Gyakran Ismételt Kérdések

  Parkettázás előtt mindig kérjük ki szakértő tanácsát!

  Fontos, hogy parkettázás előtt mindig kérjünk szakértői tanácsot! Célszerű még a burkolat megvásárlása előtt segítséget kérni, hiszen nem mindegy, hogy milyen célra lesz az használva a terület. Kisgyermekeseknek, vagy légúti betegségben, allergiában szenvedőknek sem padlószőnyeget, sem laminált parkettát nem ajánlott választani, mert előbbit nehéz tisztítani, valamint az atkák melegágya is lehet, utóbbi pedig vonzza a port.

  Az ár és a minőség kapcsolata

  " Az olcsó ár vonzó érdekessége hamarabb elmúlik,  mint a rossz minőség okozta keserűség "

  Házilag vagy szakértő segítségével?

  Néhány parkettás munkafolyamat házilag is kivitelezhető, különösebb szakmai tudás nélkül. Ilyen lehet például a laminált parketta lerakása, de ez is igényel némi gyakorlatot.

  Figyelni kell

  • a dilatációs hézagok meghagyására
  • a burkolólapok gondos összerakására (sérülékeny felület)
  • a csapozása és a kopó réteg letöredezhet
  • ezen kívül a minimális "hajózás" szabályát betartva megfelelő átfedéssel, toldásokkal legyenek a sorok lerakva!

  Ugyan ide sorolható a parketta csiszolását és lakkozását is, nem beszélve hagyományos parketta szegezett vagy ragasztott módon való fektetéséről és annak javítgatásáról.

  Elsőre sok fáradságos munkával, esetleg jelentős anyagi kárt és bosszúságot okozhatunk magunknak. Hasonló eredménnyel járhat, ha az iparos felületes tudással rendelkezik, hanyag módon végzi munkáját, ne adj Isten még az anyagot is kispórólja. 

  Kérjünk ellenajánlatot!

  Minden esetben érdemes ellenajánlatokat kérni több parkettás bevonásával. Nem elég csak bekérni az ajánlatok, érdemes megbeszélni a szakértőre váró feladatokat is. Az olyan szakértő, aki laikusok számára is érthető módon el tudja mondani, hogy mi fog történni a parketta lerakás, parketta csiszolás vagy parketta csere során már feltételezhetjük, hogy megfelelő szakmai és kommunikációs tudással rendelkező szakértővel van dolgunk.